What benefits are available to disabled 3 groups

Kakšne koristi so na voljo za invalide 3 skupine
ruska zakonodaja, kot tudi regionalni programi ima številne privilegijem za ljudi s posebnimi potrebami.Tako invalide 3 skupine, ki spadajo v to kategorijo, dal prednosti.

Tretja skupina invalidnosti velja za "lahko" od obstoječih.Kljub temu pa je bil tisti, ki za reševanje te kategorije prejel zdravstvenih in socialnih strokovno znanje, zahtevajo določene privilegije in prednosti, tako v smislu obsega in vrednosti.

Ta 3 dodeljena invalidnosti

invalidnost tretje stopnje vključuje trajne zdravstvene motnje, pri kateri je oseba izgubi sposobnost, da v celoti deluje na svoje ključne sposobnosti in potrebe v nekaterih vrstah socialne pomoči.

oseba, ki je dodeljen v skupino 3 invalidnosti izpolnjuje naslednja merila:

 • omogočeno, da se služi, vendar le s pomočjo drugih, ali z uporabo posebnih orodij;
 • lahko premikajo sami, vendar ne tako hitro in ne take razdalje kot zdrave osebe;
 • vzgoja v šolah predvideva, da se posebna ureditev učnega procesa ali uporabe pripomočkov;
 • delujoča kariera, invalidi 3 s
  kupine opravljajo delo nižje kategorije, obsegu in intenzivnosti kot zdrave osebe;
 • orientacija v času in prostoru, je zagotovljena z uporabo posebnih orodij.so se povečali

Izdatki za invalide 3 skupine

Na 1. aprila 2014 v skladu z zveznimi zakoni velikosti izplačil vseh prejemnikov pokojnin.Velikost socialne pokojnine onemogočen 3 skupine povečala za 536.69 rubljev in je znašala 3 675,20 rubljev.Glede na število vzdrževanih članov, se ta znesek povečal in 3008.60 rubljev 4212.03 rubljev oziroma 5.415,47 EUR na mesec.

tudi 1. aprila, je indeksirana in velikost mesečnih plačil, ki jih prejmejo prejemniki zveznih koristi.

V skladu z zveznim zakonom "Na zveznem proračunu za leto 2014 in v planskem obdobju leta 2015 in 2016", inflacija napoved za leto 2014 je bil potrjen na ravni, ki ne presega 5%.Skladno s tem je velikost plačil pavšalnih in posledično stroški socialnih storitev, povečala za 5%.

Velikost EDV za invalide 3 skupine invalidnosti je 1700.23 rubljev.

Ugodnosti za invalide 3 skupine

Brezposelne državljanov, ki imajo zdravstvene težave, v skladu s tretjo skupino invalidnosti, imajo pravico do naslednjih državno pomoč.

 • nadomestilo v višini 50% stroškov potovanja na dolge razdalje na vse načine prevoza: železniški, zračni, cestni ali rek.Privilegij se odobri za obdobje od 1. oktobra do 15. maja, in v drugih obdobjih leta, vendar samo enkrat (sem in tja).Prosti
 • poklicnega usposabljanja, če je oseba izgubila priložnost za delo na obstoječi poklic.
 • pravico enkrat letno izkoristiti sanatoriju ali ambulantno zdravljenje brezplačno ali po znižani osnovi.Navodila na mestu zdravljenja plača država.Če invalidna oseba ne more storiti brez pomoči, ki spremlja njegov obraz je na voljo tudi v domu za ostarele.
 • priložnost za nakup nekaterih vrst zdravil in medicinskih pripomočkov na zdravnikov recept za polovico stroškov.
 • pravico do nakupa ortopedske čevlje na popust ali po polni ceni, odvisno od zahtevnosti izdelave.
 • invalid 3 skupine dajo popuste na stanovanjske in komunalne storitve, telefon 50%.Je upravičen tudi do dodatnega bivalnega prostora, ki je zemljišče za gradnjo stanovanj na način prve faze.

Poleg tega za invalide 3 skupine, če davčne olajšave: oprostitev davkov na nepremičnine;Prednosti za registracijo podjetij, brez pristojbin za registracijo in dejavnosti pristojbine za izdajo naloga za stanovanje;odbitek davka za plačilo davka s strani posameznika.

Latest Blog Post

Diagnosis and treatment of amyloidosis
August 12, 2017

Diagnosis and treatment of renal amyloidosis can be carried out in every medical institution. doctor for the diagnosis of amyloidosis is requir...

The defeat of the joints in rheumatoid arthritis
August 12, 2017

Rheumatic fever - a disease of children and adolescents, all the consequences of which the person is fully aware of only in adulthood. Rheuma...

Pneumonia : Symptoms and Treatment
August 12, 2017

Modern man is not used to pay attention to minor deterioration of health, low-grade temperature, general weakness.But these and other symptoms m...