Bohemia Rex gentle creature with curls

Bohemia Rex szelíd lény fürtök
Ezek szelíd és csendes "göndör medve" része lehet egy gyermekes család.

Szokatlan kiscicák göndör hosszú haj a Cseh Köztársaságban között volt fajtiszta látszólag Perzsa macskák 1970-ben, de az alom erős reksovostyu kaptunk csak Liberec 1981.

Bohemian rex fajta története

Talán fürtök perzsák alakult eredményeként hozza az 1960-as egyik perzsa vérvonal Cornish Rex és német Rex.Míg keresztezésű perzsa macskák próbált nehezebb típusú Rex.

vonzó megjelenése ezen macskák cseh tenyésztők felszólítást nem válogatott az új fajta.1994-ben, a fajta kapott előzetes állapot FIFe.Bohemian Rex meglehetősen kicsi.Ez annak köszönhető, hogy az érdeklődés hiánya a termesztés széles tenyésztők.

Bohemian rex fajta leírás

Bohemian Rex - a macska-szerű perzsák dauerolt eljárást.J alakú fürtök és fürtök, spirálok fedezi a mellkas, a has és lágyék az állat.A farok, hát és a lapockák hullámos szőrzet jóval gyengébb.Ez a sűrűség, hossza és minősége fürtök elengedhetetlenek a fajtát.

hasonlóan a perzsák, a Cseh-Rex a há

tsó lábakon göndör gyapjú alkot "nadrág", és a nyakán - "galléros fodor."Lábakon kabát néz lapított plüss.

A cseh Rex meglehetősen sűrű, nehéz építeni.Ezek zömök, széles mellkasú, egy kerek fej, masszív vállak, vastag, erős végtagok és rövid nyak.Rövid, széles orr, kifejezett stop a szem vonalán, a teljes arc, erős állkapocs és apró szőrös füle.Az fényes kerek szemek tágra állítva, és lehet bármilyen harmonizál a szőrzet színét.Mert hullámos szőrzet szín megengedett minden jellemzőjével Perzsa macskák: fehér, piros, kék, krém, teknőctarka, bicolor, és füstös, cameo és csincsilla.

Bohemian Rex karbantartási és ápolási

Kabát Bohemian Rex alapos és gondos ápolás.Curls hajlamosak könnyen elveszti az alakját, így jobban kefe fésű szálak természetes anyagokból, vigyázva, hogy ne megtörni a zárakat.

szorosan figyelemmel kíséri a macska menü, nem teszi lehetővé a vitaminok hiánya a B csoport egy tenyésztési Bohemian Rex engedélyezve keveredni a Perzsa macskák a megfelelő típust.

Karakter Bohemian Rex

Bohemian Rex macskák ideális lakás.Ezek a fajta, gyengéd, engedelmes, nyugodt és összpontosított ember.

Fiatalkorában, amennyiben azok játékos, így a gyermekek számára, ők jó barátok.A féltékenység, a bosszú vagy az agresszió ők egyáltalán nem jellemző.Mind külsőleg, mind belsőleg, ezek a macskák - meglepően lágy és gyengéd lények, akik igazán szeretik az emberek.

Latest Blog Post

Italian short-haired hound : energetic companion
August 12, 2017

Fast and powerful animal, ideal for hunting. Italian Shorthaired Hound is suitable for hunting waterfowl and persecution flock.This loyal and b...

Cao da Serra da Estrela : intelligence and dignity
August 12, 2017

vigilant, strong and hardy dog ​​is an excellent guard and companion. Cao da Serra da Estrela (Estrela Mountain Dog, Portuguese cattle dog) is ...

Kan di Castro Laboreiro ( Castro laboreyrskaya Shepherd Dog ) : an indispensable tool
August 12, 2017

This sturdy, hardy and extremely smartest dog will be a wonderful shepherd and a security guard, an excellent guard homes and indispensable compa...